op dit moment 22297 wensen vervuld 1695 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
ambulancewens1.1.JPG.jpg

20 augustus 2024

Heel veel mooie herinneringen

Goedemorgen lieve mensen van Ambulancewens,

Sorrie dat ik niet eerder wat van ons heb laten horen, maar na de geweldige ambulance wens is het heel snel bergafwaarts met mijn lieve man gegaan. Op 9 augustus jl is Rob overleden. Daarom kijken we met heel veel mooie herinneringen terug aan de geweldige dag in Voorlinde.

Tijdens het gesprek met Thuiszorg Florence op 31.07.2024 vroegen zij aan mijn man Rob of hij misschien nog een wens had. Nou die had hij zeker nog wel, namelijk een dag met al zijn familie naar Voorlinde in Wassenaar. Voor we het wisten, werden we al gebeld door Ambulancewens om te kijken of dit uitgevoerd kon worden. En ja hoor, zaterdag 3 augustus om 14:00 uur was het zover.

Wat een schat van een mensen en wat geduld en ervaring hebben ze. Ze brachten Rob veilig naar beneden waar de ambulance al klaar voor hem stond. Een van mijn dochters en ik mochten met Rob mee in de ambulance. Wat een avontuur en wat een lol hadden we. Bij het museum Voorlinde aangekomen, werden we via een speciale ingang het museum binnen gelaten en kregen we al informatie. We werden naar de hoofdingang gebracht waar Robs moeder, broer en zussen, aanhang en neven & nichten ons op stonden te wachten. Wat een welkom zeg en wat een mensen. Dit kwam wel even binnen. We hebben heerlijk door de zalen gelopen waar onze zwager Hendrik veel uitleg gaf. Jeetje wat gaaf om dit samen met je familie te mogen en kunnen doen. Echt genieten! Na het bezoek van het museum zijn we nog even ergens wat gaan drinken , waar Rob nog een toast op het leven heeft uitgebracht. Ondanks dat iedereen bij het weggaan wat verdrietig was, gaf Rob aan dat we het leven moesten blijven vieren en genieten van elkaar. Bij thuiskomst hebben we nog even samen met de ambulance mensen heerlijk pizza gegeten en na zitten praten over wat we deze bijzondere dag hebben meegemaakt. Een dag om nooit te vergeten.

Super bedankt voor deze geweldige dag die bij ons een heel speciaal plekje in ons hart heeft!

Veel liefs, Carina, Rachel & Jane Hartmann Rob*

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens