op dit moment 22297 wensen vervuld 1695 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1000038495.jpg

7 augustus 2024

Het geeft kracht voor wat komen gaat en de herinneringen die we maakten blijven voor altijd bewaard.

Afgelopen vrijdag werd de wens van onze moeder vervuld. Met haar 86 jaar en ziekte was het niet meer mogelijk voor ons om nog zelfstandig met haar op pad tegaan. Stichting ambulance wens, heeft geholpen haar wens uit te laten komen. Nog 1 keer een dagje naar Den Haag naar fijne vrienden en familie. We werden opgehaald in Zeewolde; moeders huidige woonplaats..daarna hebben we in Nootdorp mijn zusje opgehaald. Vervolgens reden we door naar Den Haag naar het tuincomplex waar onze ouders zelf ruim 40 jaar een tuinhuisje hebben gehad, dat zou ze graag nog eens zien. We werden daar gastvrij en liefdevol door familie en vrienden ontvangen voor een bak koffie en een verrukkelijk gebakje. Moeder was het middelpunt van het gezelschap, ze genoot ontzettend, ze straalde..iets wat we sinds de diagnose heel kort geleden, nog maar weinig zagen. Er waren mooie gesprekken en veel knuffels en kussen bij het onvermijdelijke afscheid. Daarna was het tijd voor een rit naar Scheveningen en kwamen we onderweg op allerlei bekende plekken. In Scheveningen werd geluncht bij een voor moeder bekende vishandel..we hebben gesmuld van de heerlijke vis! Een rit over de boulevard naar het havenhoofd maakte grote indruk op ons alledrie..mooi weer, rustige zee, de zilte lucht, mooie vergezichten..we hebben hier zo ontzettend van genoten met moeder. We zijn ontzettend dankbaar dat we met hulp van jullie stichting en onze lieve chauffeur Arjan en verpleegkundige Gerrit, deze dag mochten meemaken. Het geeft kracht voor wat komen gaat en de herinneringen die we maakten blijven voor altijd bewaard.

Lieve mensen dankjulliewel en dat jullie nog maar veel wensen mogen vervullen.

Veel liefs, Sita, Jacqueline en Silvia We zouden het prachtig vinden als onze prachtervaring op jullie site geplaatst gaat worden.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens