op dit moment 22212 wensen vervuld 1695 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.152.jpg

16 juli 2024

Een lang gekoesterde wens

Op 23 juni ging een lang gekoesterde wens in vervulling van mijn partner Paul Hendriks en onze kleinzoon Luc.

Paul had nl. aan Luc beloofd om een middag te gaan vissen als Luc zijn zwemdiploma’s had. Niet wetende dat wij vlak na deze belofte te horen zouden krijgen dat Paul ongeneeslijk ziek was en niet lang meer te leven had. Het vissen met kleinzoon Luc kreeg daardoor een hele andere dimensie en stond op nr. 1 op de bucketlijst van Paul. Aangezien Paul in heel korte tijd heel erg achteruit ging en dit dus niet meer zelf kon gaan doen, hebben wij de Wensambulance benaderd om deze wens van hem te realiseren. En op zondagmiddag 23 juni was het zover! Paul werd om 14.00 uur opgehaald bij het verzorgingstehuis in Zierikzee door twee ontzettend lieve medewerkers van de Wensambulance en samen met kleinzoon Luc gingen wij met hem in de ambulance richting Nieuwerkerk. Daar waren visvrienden Marcel en Eddy ook al gearriveerd en hadden een mooi plekje voor Paul uitgezocht, waar hij in de schaduw kon gaan genieten van de eerste beginselen van Luc om kennis te maken met het vissen. En Luc vond het geweldig en liet met trots aan Opa zijn vangst zien! Het was een zonovergoten middag en samen met de ouders en broertje van Luc hebben we hier een onvergetelijke middag voor Paul van gemaakt. Paul heeft hier met volle teugen van genoten en helaas was dit ook het laatste wat hij heeft kunnen doen. Want amper 3 dagen later, op woensdag 26 juni, is Paul tot ons grote verdriet overleden.

Maar wij kijken met een heel dankbaar gevoel terug op deze geweldige middag, die dankzij deze mooie stichting nog voor Paul gerealiseerd kon worden.

Ontzettend bedankt hiervoor! Marja Bredius Kinderen, kleinkinderen en vrienden.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens