Valentijn Opticiens

Oog en oorzorg

"Wij hoefden dan ook niet lang na te denken om “Vriend van…” te worden"

De kwaliteit in oogzorg staat bij Valentijn Opticiens voorop. Komt u voor een oogmeting of oogonderzoek dan zult u ten alle tijde geholpen worden door gediplomeerde medewerkers. Wij hebben alle disciplines in huis, optometristen, opticiens en contactlens-specialisten.

Oorwerk
Sinds 2009 hebben wij een samenwerking met Oorwerk Audiciens. Oorwerk is een bedrijf met hoog opgeleide professionals die zich verbonden voelen door het vak. Oorwerk heeft bij ons in het souterrain een eigen geluidsarme meetruimte tot haar beschikking.

Mode
Ook op modegebied kan Valentijn Opticiens u zeker verrassen, wij hebben een uitgebreide collectie brilmonturen en zonnebrillen in huis. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van een bril. Laat u verrassen door onze kijk op een nieuwe uitstraling, kiest u voor modern, zakelijk, apart of ondeugend wij hebben het allemaal. Ook op glasgebied kunnen wij u goed adviseren naar uw kijk behoeften, heeft u specifieke werkzaamheden dan kijken wij naar de juiste oplossing.

Stichting Ambulance Wens
In 2023 hebben wij, samen met onze glasleverancier Rodenstock, onze eerste donatie gedaan aan deze mooie stichting. Geïnspireerd door de mooie verhalen van medewerkers en vrijwilligers smaakte dit naar meer en willen wij als bedrijf bijdragen aan het mooie ‘oogpunt’ van waaruit de stichting werkt. Wij hoefden dan ook niet lang na te denken om “Vriend van…” te worden en hopen dat velen ons voorbeeld zullen volgen!

Valentijn Opticiens
Essenlaan 26 – 2461 DH
TER AAR
0172605028
info@valentijnopticiens.nl
www.valentijnopticiens.nl

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan