WAUW WAUW WAUW !!

AMSTERDAM – Helaas alweer een kleine twee maanden geleden. Ik zou willen dat ik terug kon naar deze dag, de foto’s, de filmpjes ik blijf ervan genieten. Inmiddels alweer vele keren geopereerd en aan het oog van de naald ontsnapt. Maar ik blijf nagenieten wat ik door jullie stichting heb mogen beleven!

6 Juli 2024 wat heb ik een fantastische avond gehad. Al maanden hadden we het er over Taylor Swift in Nederland. Ja! Daar moesten we naartoe. De datum voor een van de concerten kwam steeds dichterbij en ik knapte maar niet op, zucht! Uiteindelijk was het zover, mijn vriendin besloot na vele telefoon gesprekken, lang wikken en wegen zonder mij te gaan. Ze had het geweldig maar voelde zich niet compleet. We video-belde bijna het gehele concert. Terwijl ik in het ziekenhuis lag genoot ik met haar mee wauw wat een show!

Tijdens het concert en de dag erna, het liet het haar maar niet los dat ik deze show niet kon meemaken, dat geen waar we samen al zolang mee bezig waren. Dat geen wat we absoluut niet wilde missen! Moest zomaar aan mij voorbij gaan. Maar er kwam verandering in de stichting maakte het onmogelijke toch mogelijk!

Het was zeldzaam,ik was erbij… The eras tour, Amsterdam N3. Dertien zingende liefdesverhalen, De meest magische avond van mijn leven! Overtrof al mijn verwachtingen. Deze herinneringen zijn tijdloos, Wat een avond om nooit te vergeten!!! BEDANKT lieve Vriendin voor het insturen van mijn wens om samen naar Taylor te gaan.

Maar meer dan BEDANKT aan het team van stichting ambulance wens, alles was tot in de puntjes geregeld ik heb genoten, deze waanzinnige dag neemt niemand meer van me af !!

Mariëlle

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan