Ineke Veldboer

Mede-oprichter

"Het vermogen om mensen te verbinden en te inspireren"

Ineke Veldboer is een naam die onlosmakelijk verbonden is met Stichting Ambulance Wens, een organisatie die zij samen met haar echtgenoot Kees Veldboer sr. opricht. Vanaf het begin is Ineke niet alleen een ondersteunende echtgenote, maar ook een cruciale kracht achter de schermen die mede de richting en het succes van de stichting bepaalt. Haar inzet, warmte en onvoorwaardelijke steun zorgen ervoor dat duizenden mensen in hun laatste levensfase nog een bijzondere wens vervuld kunnen zien.

Ineke’s betrokkenheid bij de stichting gaat veel verder dan enkel organisatorische taken. Zij toont altijd een diepgaande empathie en zorg voor de mensen die door de stichting worden geholpen. Als vrijwilliger is ze regelmatig aanwezig bij het vervullen van de wensen, waarbij ze persoonlijk betrokken is bij de patiënten en hun families. Haar zachte, begripvolle manier van omgaan met mensen maakt dat velen zich op hun gemak voelen in een moeilijke tijd.

Naast haar directe werk met patiënten is Ineke ook de drijvende kracht achter het vrijwilligersnetwerk van de stichting. Ze zorgt voor een warme en hechte gemeenschap van vrijwilligers, waarbij ze altijd klaarstaat om te helpen en te ondersteunen waar nodig. Haar vermogen om mensen te verbinden en te inspireren, levert een grote bijdrage aan de groei van de stichting.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan