Verjaardag vieren van onze tweeling

We kregen als verrassing van Sophia Kinderziekenhuis, afdeling ick-t door de verpleegkundigen Dagje uit geregeld naar Plaswijckpark (in overleg met ons wat de wens was, om te gaan doen met Verjaardag vieren van onze tweeling.

Wij hebben 3 zoons. Jesper van 6 jaar en Tweeling boys. Elias en Tygo. Tygo is gezond en geen bijzonderheden Elias is geboren met Syndroom van Crouzon.

Hij heeft diverse hoofd-operaties ondergaan. En daarnaast een canule en sonde voeding. Vanaf geboorte van 28 juni 2023 tm heden heeft Elias diverse (ziekenhuis) bacteriën en infecties gehad.

In Rotterdam en Groningen ziekenhuis. Hierdoor is Elias door alle operaties en pech gehad, nog steeds Niet thuis (geweest) We werden opgehaald door de ambulance voor Elias en mama.

En een extra busje erbij voor broers Jesper en Tygo samen met papa. Nadat we allemaal veilig zaten in de gordels en stoeltjes werden we via de personeelsingang naar binnen gereden.

We hadden vrijwilliger Annemiek mee, we kennen haar als verpleegkundige van de IC afdeling waar Elias eerder lag en Frans en Huig als chauffeurs.

Zeer fijne en gezellige mensen die ons hebben geholpen met de zorg van Elias en voor ons gezin een onvergetelijke en heerlijke dag en verjaardag hebben gegeven in Plaswijckpark.

Super bedankt allemaal! Groet, Jeroen en Ineke van Rosmalen Jesper en Elias en Tygo

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan