Het waren voor ons onvergetelijke dagen

Maandag 20 juni werden wij opgehaald door de Stichting Ambulancewens.

Op naar Parijs!

Wie had dat nog verwacht… De reis verliep voorspoedig, met een geweldige chauffeur Tom en dokter Peter. Het klikte gelijk tussen ons 4-en. Omdat de reis toch wel vermoeiend was zijn we ’s avonds in het hotel gebleven. Dinsdag 21 juni konden we de hele dag in Parijs doen wat we wilden. We hebben de Sacre Coeur bezocht waar mijn man een kaars heeft aangestoken, ook hebben we daar een liefdesslotje aan het hek vastgemaakt als teken van onze liefde voor elkaar. Dat was heel emotioneel omdat wij ons natuurlijk goed beseften dat dit ons laatste uitje samen was. Tom en Peter hadden het zwaar met het verplaatsen van de brancard maar deden het zonder klagen. Bij een restaurantje hebben wij heerlijk buiten op het terras genoten van lekker eten en we hebben bij ijssalon Amorino een zeer kunstig ijsje gehaald (aanrader!).

Na 2 rondes om de Arc de Triomphe heen, rijden over de Champs Elysées, langs de Eiffeltoren, langs mooie botanische tuinen en een hele vlugge stop bij Roland Garros zijn we weer naar het hotel teruggegaan. Het was een prachtige dag, wel vermoeiend maar wat hebben we mooie herinneringen samen gemaakt!

Woensdag 22 juni weer terug naar huis waar we keurig door Tom en Peter zijn thuisgebracht. Na een kop koffie en gebak zijn zij weer weggereden uit ons leven. Het waren voor ons onvergetelijke dagen en wat fantastisch mooi dat Stichting Ambulancewens er is.

We hopen dat jullie tot in eeuwigheid van dagen nog heel veel mensen blij kunnen maken, ondanks hun verdriet.

Jullie zijn een top organisatie!

Dank voor alles, speciaal voor Tom en Peter. Groet, Han en Fie.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan