Nog C)C)n keer naar de camping in Renesse

Op 12 januari 2022 is de wens van mijn vader vervuld: nog één keer naar de camping in Renesse (Zeeland). 41 jaar stonden ze daar met een caravan en hebben ontelbare mooie momenten beleefd, maar door de ziekte van mijn vader moesten ze er helaas mee stoppen.

Om 11.00 uur kwam de Wensambulance en werd mijn vader door de geduldige en deskundige vrijwilligers Flora en Ruud de ambulance in begeleid. Mijn moeder en ik mochten ook mee naar Renesse. Het was erg mistig, maar als door een wonder begon de zon te schijnen toen we de camping opreden…..

Met elkaar genoten van de zon en de meegenomen koffie, thee en koek. De ambulance stond precies op de plek geparkeerd waar de caravan altijd heeft gestaan. Daarna trok de lucht weer dicht en verdween de zon. Naar de Brouwersdam gereden waar mijn ouders vaak naar toe gingen om te genieten van de zee. Helaas was het mistig, maar met nog een kopje koffie/ thee en een krentenbol werd genoten van het uitzicht.

Er waren zelfs zeehonden te zien! Mijn vader was moe maar genoot ervan. De dagen erna kreeg iedereen te horen waar hij geweest was. Mijn vader is 24 januari overleden.

Ik ben De Stichting Ambulance Wens heel dankbaar dat zijn wens in vervulling is gegaan. Anjo Wijker

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan