Om nooit meer te vergeten

4 juli 2020
Vorig jaar februari (2019) kregen we het bericht dat ik niet lang meer te leven had; hartfalen, nierfalen, etc. mijn lichaam was leeg en helemaal op. Vanaf die tijd lig ik op bed.
Onze oudste kleinzoon zou in april 2020 trouwen, maar door de corona ging dit niet door. 4 juli was nu de datum. Zijn en onze wens was om daarbij aanwezig te kunnen zijn. Stichting Ambulance Wens werd ingeschakeld en wat was het allemaal super snel geregeld.
Zaterdag 4 juli, rond de klok van 14.00 uur stonden ze voor de deur. Wat een lieve en deskundige mensen! Op weg naar Bakkum, t Ruiterhuys. Hier vond de plechtigheid plaats om 16.00 uur.
We waren zo blij en gelukkig dat we dit samen nog konden meemaken en wat was het een geweldige middag. Om nooit meer te vergeten, voor zowel ons als de rest van onze familie.
Na het aansnijden van de bruidstaart, het proosten op het bruidspaar, het fotomomentje en de openingsdans zijn we richting huis gegaan. Chauffeur André en zijn maatje Marian hadden nog een verrassing in petto. Op de terugweg nog even langs Castricum aan Zee, de deuren van de ambulance gingen open en hadden we een prachtig mooi uitzicht op de woelige zee. Heerlijk de zeelucht even door het lijf, geweldig.
Lieve mensen van de Stichting, wat doen jullie een goed werk en wat maken jullie veel mensen blij en gelukkig. Super bedankt voor de onvergetelijke dag.
Niek en Jo Ottenbros en familie

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan