Hoe een kleine wens groot kan zijn.

Dit maakte de Stichting Ambulance Wens mogelijk voor mijn zus Mien, die in de hospice Zennet te Venray verbleef. Wij werden door de verpleging van de hospice erop atend gemaakt , dat er een stichting bestond S.A.W.

Hier werd door de stichting direkt op gereageerd (dinsdag gebeld ,vrijdag al gehaald) klasse. Graag zou Zij nog een keer naar Volendam willen gaan , om met haar 3 zussen nog eens gezamenlijk op de foto gezet te worden in klederdracht.

12-04-2013 om 10 uur `s morgens stond de ambulance voor de deur , en werd ze verwelkomd door Arie (de chauffeur) en Sandra (de verpleegkundige) een hartelijk stel die een mascotte voor haar hadden meegebracht, genaamd Mario, een klein knuffelbeertje, dat zij direct in haar armen sloot.

Na een leuke rit in Volendam aangekomen, werd Ze met brancard een restaurant ingereden , alwaar we gezamenlijk een heerlijke lunch genoten.

Daarna kwam HET moment , op de foto met zijn viertjes.

Een schitterend en warm gevoel ging door ons heen , omdat Mien een smile kreeg van oor tot oor, hartverwarmend was het. Na de sessie toonde Arie Mien de foto`s en deze liet ze niet meer los.

Toen merkte wij pas hoeveel waarde dit voor onze zus betekende.

Er moest ook nog een lijstje bij , want de mooiste foto moest naast haar bed komen te staan.

Onze zus heeft van deze reis ontzettend genoten. Bij deze heel heel hartelijk dank aan Stichting Ambulance Wens voor deze Fantastiche dag , anders hadden wij dit nooit meer kunnen verwezenlijken.

Vele dankbaarheid van de zussen,

An, Tiny en Bertha

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan