Wij hebben genoten van deze dagen

Heerlijk drie dagen genoten in het Jan Bos huis,

Maandag 8 april was het zover, wij mochten met stichting wensambulance drie dagen naar het Jan Bos huis in Beekbergen. s Ochtends werden we opgehaald door Rob en Ilse en toen begon voor ons drie onvergetelijke dagen.

Sinds er bij mij geconstateerd is dat ik mijn ziekte (darmkanker) niet zal overwinnen staat je wereld ineens op zijn kop. Onze grote wens was om er nog even met zijn tweeën op uit te gaan. Dit werd mogelijk gemaakt door deze stichting.

We hebben heerlijk door de Veluwe gewandeld, er werd voor ons gekookt en het ontbijt stond s ochtends al op ons te wachten. Op dinsdag zijn we naar Burgers Zoo geweest en daar kwam ook mijn familie naar toe. Zo werden er ineens 13 wensen vervuld iedereen genoot ervan om nog even een dagje weg te gaan met heel het gezin. Woensdag hadden we een mooie afsluiting. Er was mij gevraagd om mee te werken aan een interview van de Avro rood show die binnenkort een veiling gaat houden om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor deze stichting. Ik aarzelde geen moment voor deze stichting wil ik alles doen. Wat deze laatste wens voor ons betekend heeft is onbeschrijfelijk daarom hoop ik dat er nog vele wensen in vervulling mogen gaan.

Wij hebben genoten van deze dagen en het zal een mooie herinnering blijven. Met grote dank aan Rob en Ilse die ons heerlijk drie dagen in de watten hebben gelegd.

Lieve groetjes Jonathan & Lucia

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan