Een mooie vlucht!

 

Dinsdag 26 maart was voor mijn vader een hele bijzondere dag. Dankzij Stichting Ambulance Wens heeft hij nog één keer kunnen vliegen iets wat hij vroeger altijd heel graag deed maar wat er de afgelopen 25 jaar nooit meer van was gekomen.

 

In de ochtend werd hij opgehaald in Houten om naar Rotterdam Airport te rijden. Daar stond Benjamin (de piloot) al klaar om mijn vader op te vangen. Hij gaf een korte uitleg en vroeg waar mijn vader heen wilde vliegen. Natuurlijk moest dit een rondvlucht boven Houten (zijn geboorteplaats) worden!

 

De grootste verrassing was dat zijn twee jongste kleinzoons ook mee mochten in het vliegtuig. Heel spannend voor de jongens en superleuk voor opa!

Het was een prachtige dag met een strakke blauwe lucht, alsof het zo moest zijn om deze dag extra goed te laten slagen. De wens is ook op precies het juiste moment vervuld. Over niet al te lange tijd zal mijn vader door zijn ziekte niet meer in staat zijn te vliegen.

Lieve mensen van de Stichting Ambulance Wens heel erg bedankt dat het dankzij jullie mogelijk was mijn vader nog één keer een vliegervaring te geven!

Het was een fantastische dag waar we nog vaak met een warm gevoel aan terug zullen denken.

 

Familie Jacobs uit Houten

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan