Voor hem speciaal

Alleerst wil ik jullie namens de gehele familie enorm bedanken voor alle goede zorgen van gisteren, mijn schoonvader heeft enorm genoten en wij met hem. Het was voor ons allen een onvergetelijke dag met zo veel waarde.

Mijn schoonvader wilde al eerder naar strandtent het Zout, maar toen deze eindelijk open was voor het seizoen was hij al zo verslecht dat dit niet meer mogelijk was. Maar dankzij jullie kon dit toch gerealiseerd worden. Deze strandtent is voor hem speciaal, omdat hij hier al jaren komt en de eigenaar al van kleins af aan kent. Jarenlang gingen de beide gezinnen naar Italie op vakantie, waar zij met elkaar optrokken en heel veel mooie herinneringen aan hebben over gehouden. Daarom de wens hier nog eenmaal heen te gaan.

Toen wij te horen kregen dat zijn wens in vervulling mocht gaan, kon mijn schoonvader niet wachten tot het zover was. Hij keek hier zo naar uit. De ochtend van vertrek kon hij dan ook helemaal niet meer slapen.

Tijdens de rit in de ambulance naar Zandvoort werd er ook meermaals gezegd, “ik ken deze weg wel hoor.Dit is het oude weggetje!” Maar dat oude weggetje was op het laatst heel letterlijk een oud weggetje, want het was hobbelen geblazen, daar keek hij wel wat moeilijk bij.

Eenmaal daar aangekomen, eerst even rustig genieten van de zeelucht en het schitterende uitzicht. Voor mijn schoonvader een mooi, maar tevens emotioneel moment. Het weerzien van de 2 families was al vanouds en we hebben een paar heerlijke uren met elkaar beleefd. Maar dan komt het moment van afscheid, wat erg emotioneel viel. Maar wat heeft hij zichtbaar genoten, en daar hebben we het allemaal voor gedaan!!

Een dikke pluim voor jullie organisatie en de begeleiding! Voor ons een dag om nooit meer te vergeten.

Groet,

Fam. Graper

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan