Met betraande ogen

Zonder de Stichting Ambulance Wens Nederland zou het feest van de “Vossenfamilie” niet kompleet zijn geweest. Trudy, onze zieke Vos, wist van niets. Wel had ze in de voorafgaande periode duidelijk laten merken hoe erg zij het vond dat zij niet bij het feest kon zijn. Degenen die in het “complot” betrokken waren hielden hun lippen stijf op elkaar.

De verrassing was dan ook zeer groot toen de ambulance voor haar deur stond. De hele rit van Lelystad naar Eemnes heeft zij een traantje gelaten en dat zal wel van geluk zijn geweest. Ook de vijftig familieleden, die al met het feest waren begonnen, hadden we niet op de hoogte gesteld. Het was dus een grote consternatie toen de ambulance het terrein van De Deel in Eemnes kwam oprijden.

Met betraande ogen werd onze zus en tante (“de koningin van Lelystad”) juichend ontvangen. Nu was het feest helemaal geweldig. De verpleegkundigen van de ambulance waren zeer vriendelijk en erg zorgzaam; niets was hen teveel en zij mocht zo lang blijven als ze kon en wilde.

Alle aanwezigen hebben met Trudy kunnen praten en met elkaar heeft zij van een deel van het buffet kunnen genieten. Toen zij na een paar uur (te) moe werd, ging zij in vertrouwde handen weer terug naar Lelystad.

Zij was ontzettend blij en vol lof over de lieve mensen van de ambulance. En dat vinden wij ook. Jullie hebben niet alleen de wens van een zieke vervuld, maar jullie hebben de hele “Vossenfamilie” blij gemaakt.

Heel veel dank voor al jullie inzet en we hopen dat de Stichting Ambulance Wens nog vele wensen kan vervullen.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan