De uitvaart kunnen bijwonen!

Aangezien mijn gezondheid de laatste tijd achteruit is gegaan, is het voor mij niet meer mogelijk om de deur uit te gaan. Toen mijn zus in Den Haag overleed, maakte de huisarts me attent op het bestaan van de Stichting Ambulance Wens. Natuurlijk namen we contact met ze op en toen waren de afspraken gauw gemaakt.

Door de “wensambulance” ben ik naar Den Haag vervoerd en heb daar samen met mijn gezin de uitvaart kunnen bijwonen! Daarna hebben we ook nog in een restaurant de condoleance bezocht. De ambulancebroeders vroegen mij of ik daarna nog even bij Kijkduin naar de zee wilde kijken. Aangezien ik uit Den Haag kom, was dat idee een schot in de roos. We waren net op tijd aan de boulevard om daar de zon in de zee te zien zakken. Een mooie zonsondergang in een prachtige kleurengloed. Ik heb de hele onderneming als zeer prettig ervaren.

De ambulancebroeders waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam en steeds in mijn buurt. Mijn hartelijke dank aan deze organisatie, bestaande uit vele vrijwilligers, die mijn bijzondere wens in vervulling heeft laten gaan.

Uit dankbaarheid zal ik zeker een donatie doen.

H. Peers te Vught

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan