Dat was heel ontroerend en mooi

Beste medewerkers van stichting Ambulance wens,

In de hospice in Venray, waar mijn moeder momenteel verblijft, hoorde ik over jullie stichting. Ik zag haar buurman opgewonden vertrekken naar een voetbalwedstrijd van zijn favoriete team. Dat was heel ontroerend en mooi om te zien. Een vrijwilligster en ik kregen er tranen van in de ogen.

Dit bracht mij op het idee ook een wens van mijn moeder te vervullen. Afgelopen 10 November was zij 50 jaar lid van het kerkkoor en zou zij gehuldigd worden. Een afvaardiging van het koorbestuur zou naar de hospice kunnen komen, maar het zou veel specialer zijn als mam zelf naar de feestelijke bijeenkomst zou kunnen gaan. Het was pas over een maand..

De zondag voor de 10de November heb ik mijn verzoek ingediend, en de maandag erop werd ik al gebeld, hoe laat men die zaterdag in Venray moest zijn. De ambulance was er ruim op tijd en een hele lieve verpleegkundige en dito chauffeur. Geen moeite was hen te veel. We hebben eerst een kerkdienst bijgewoond en vervolgens togen we naar de feestzaal. Daar vond de huldiging van de jubilarissen plaats, waar mij moeder er 1 van was. Vervolgens kwam iedereen de jubilarissen feliciteren. Een heerlijk buffet volgde.

Na de geslaagde avond togen we weer naar Venray, waar we nog een gezellig borreltje hebben gedronken om na te genieten. Zonder de stichting hadden we mijn moeders wens niet kunnen vervullen; ik ben jullie erg dankbaar. Dat jullie nog vele wensen mogen vervullen.

Met vriendelijke groet,

Jolanda van den Beuken

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan