bfan- zijnb

Mw. Sinnige is een jonge vrouw met de ziekte MS die bij ons in verpleeghuis Altingerhof is opgenomen. Doordat ze veel met de activiteitenbegeleiders(leeftijd genoten) contact zoekt, (want het merendeel van de bewoners is veel ouder dan mw.) Kwam algauw haar muziek keuze ter sprake en haar “fan- zijn” van de Golden Earring. Zo bedachten we dat het voor haar leuk zou zijn om nog eens een concert te kunnen bezoeken. Na enig speurwerk en over en weer mailen hebben wij “ de Stichting Ambulance wens” en de Organisatie van het concert en de prins Bernhard Hoeve bereid gevonden om belangeloos deze wens in vervulling te laten gaan.

Zaterdagavond 27 Oktober om 19.30 u stond “de Wensambulance” voor Altingerhof.

In een mooie, zo goed als nieuwe ambulance kwam de brancard met daarop een dekbed en kussen van helderblauwe kleur Altingerhof ingereden.

Een vrolijk tweetal(vrijwilligers) kwamen op een ontspannende manier kennis maken met Mw. Sinnige, die al in uit gaans kleding lag te wachten op wat er allemaal ging gebeuren)en zij kreeg ook meteen een aandenken aangeboden wat met liefde aangenomen werd.

Vanaf bed werd mevrouw met zorg verplaatst op de brancard en kon de reis in de mooie ambulance naar het optreden van de Golden Earring in Zuidlaren beginnen. De begeleiders van de ambulance namen op een ongedwongen manier de leiding en gingen eenmaal bij de Prins Bernard Hoeve in overleg met de organisatie zodat wij als V.I.P s werden binnen gehaald, zo werden we begeleid door de heren van de organisatie die ons naar een speciale plaats brachten en waardoor mevrouw alles goed kon overzien en horen. Ook de directeur van de Prins Bernhard Hoeve kwam zich nog even voorstellen aan mevrouw.

Na het voorprogramma van “3 RD Man” , begon de Golden Earring met hun spetterende optreden met nieuwe en natuurlijk gouwe ouwe nummers.

Mevrouw genoot zichtbaar ondanks dat ze af en toe even een oogje dicht deed was het een groot succes. Moe maar voldaan werd de terug reis rond half twaalf aanvaard in de zacht zoemende geluiden van de ambulance. Een ervaring die bij mevrouw en begeleiding een diepe indruk nagelaten hebben.

Namens ons bedankt voor alles!!

Wim Drenthe

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan