Een onvergetelijk dag voor onze moeder

Lieve mensen van Stichting Ambulance Wens,

Sinds juli 2010 heeft onze moeder darmkanker, en in januari dit jaar kreeg ze te horen dat er uitzaaiingen in haar lever, buikwand en longen waren. Na 2 mislukte chemokuren ging ze langzaam achteruit. Onze moeder wilde graag nog eens haar vrienden Corrie en Jan in Wijchen zien. Vrienden die ze al zo’n 20 jaar kenden van de vakanties in Benidorm met onze vader. Wij hoorden van deze Stichting hebben haar wens ingestuurd. Nog geen half uur later werden we gebeld en de datum werd vastgesteld.

Op zondagmorgen om half 11 werden wij bij ma thuis opgehaald door Joke en Enrique en begon voor haar een onvergetelijke dag. Na bijna 1,5 uur rijden kwamen we in Wijchen aan en het weerzien was fantastisch. We werden verwelkomd met koffie en vlaai en ma heeft heerlijk bij kunnen praten met Corrie en Jan. Na bijna 2 uur heeft ma emotioneel afscheid genomen van haar vrienden en reden we naar Duiven. Daar woont haar zwager Freek 10 jaar, maar ma was nog nooit door de slechte gezondheid van haar man, in zijn huisje geweest. Na een hartelijk ontvangst en lekker bij gekletst te hebben, zijn we daar na ongeveer een uur richting huis gereden. Wat was ze moe maar o zo blij dat ze deze dag mocht beleven.

Zaterdag 8 september is onze moeder heel rustig ingeslapen, maar wij mochten vooral niet vergeten de Stichting Ambulance Wens en vrijwilligers Liane en Enrique te bedanken voor deze voor haar zo onvergetelijke dag.

Daarom lieve mensen HÉÉL ERG BEDANKT voor deze dag. Wat doen jullie een goed werk. Namens onze moeder,

Jannie Schipper Harry en Edith

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan