Dat kan niemand meer van ons af nemen!

Hoi lieve mensen, Wij zouden nog even een verhaal schrijven voor de website van ons dagje weg naar de dierentuin in Emmen (dit was op 12 augustus vanuit Bolsward)

Mama had al eerder gezegd dat ze nog zo graag eens naar de dierentuin in Emmen wou, dit was namelijk al 20 jaar geleden. Al gauw bleek dat dit met eigen vervoer niet meer mogelijk was. Onze nicht stuurde ons een bericht met daarin jullie website. Dit hebben we met mama besproken en het leek haar prachtig!

Toen heb ik (de dochter) mama op een dinsdag aangemeld. Die middag werd ik nog terug gebeld, en als het aan hun lag konden we die donderdag al naar de dierentuin. Dit vonden we wel erg snel, dus we zijn zondag 12 augustus met zijn allen naar de dierentuin geweest.

We hebben een topdag gehad, het weer zat mee en mama heeft de dag van te voren heel veel geslapen, zodat ze zondag niks hoefde te missen! (zei ze zelf). Toen we mama vroegen hoe ze het heeft gehad die dag, zei ze “saaaai”. Omdat het die dag zo warm was deden de dieren niet zoveel! Maar het dagje weg was natuurlijk super en dat kan niemand meer van ons af nemen!

We zijn blij dat we dit, dankzij jullie, nog kunnen hebben realiseren. 11 dagen later is mama helaas overleden.

We willen jullie ontzettend bedanken voor die dag, we zullen dit nooit meer vergeten. Namens: Piet, Werner, Femke, Robin, Elien en Noan. En natuurlijk mama, in liefdevolle herinnering.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan