Om nooit te vergeten

Beste medewerkers.

Mijn naam is Rolinka Ruijter en ik heb via jullie stichting een dagje met mijn kinderen naar mijn zieke vriend gemogen. Ik heb zelf een dwars-leasie met complicaties en mijn vriend heeft terminale kanker. Helaas wonen we niet vlak bij elkaar en door zijn ziekte kan ik hem door mijn eigen handicap niet zomaar bezoeken en mochten we dankzij jullie nog samen een mooie dag beleven voorat hij komt te overlijden.

Op 3 september werden wij ‘s morgens opgehaald met de ambulance, mijn kinderen mochten ook mee met mij achterin de ambulance. Dit vonden ze al een hele leuke spannende ervaring. Toen we bij mijn vriend aankwamen in Veenendaal hebben we een half uurtje bij hem gewacht en kwam er voor hem ook een ambulance en hebben ze ons als verrassing naar dierentuin Rhenen gebracht waar we als gezin een prachtige dag beleefd hebben. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Na het bezoek aan de dierentuin hebben we mijn vriend weer terug gebracht naar het bejaardentehuis en hebben we daar nog een half uurtje gezeten.

Toen begon de terug reis en zijn we op de terugreis nog gezellig met de kinderen in een restaurant wezen eten. Een mooie dierbare herrinnering om nooit te vergeten.

Onze dank is groot. Allemaal heel erg bedankt voor alles, met name de vrijwilligers Hans, Gerard, Marriet en Hans.

Groeten,

Rolijka Ruijter.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan