Knapzaktocht in het bos

Het was donderdag 2 augustus 2012, mijn oma is heel ernstig ziek en vroeger deden wij op Kasteel Groeneveld een jaarlijkse knapzakspeurtocht in het bos. Ik heb een klein neefje van twee jaar en die had deze speurtocht nog nooit meegemaakt. O Ja een knapzak is een theedoek met allemaal lekkere dingetjes erin. En mijn tante vroeg aan oma wat ze nog zou willen doen. En het antwoord was een Knapzakspeurtocht in het bos van Kasteel Groeneveld in Soest.

Ehh ja, antwoorde mijn tante toen, het is een heel gedoe maar we gaan het proberen te regelen. En wij hadden toevallig een folder van Stichting AmbulanceWens in het ziekenhuis zien liggen. Dus wij hadden die stichting gebeld en donderdag hadden ze tijd. En dat was voor ons geen probleem want het was vakantie.

Dus toen waren papa, mijn tante en mijn oom s’ochtends vroeg acht vragen aan het verstoppen. En wij mochten van niks weten. Dus mama moest op ons passen.

En om 1 uur moesten wij met z’n allen naar de straat van mijn opa en oma gaan en om 13.15 kwam de wens ambulance ons ophalen. Ik mocht op de heenweg met de ambulance mee. En we werden precies op afgesproken plek afgezet.

En toen begon de speurtocht. En iedereen was geslaagd want iedereen kreeg een diploma. Daarna gingen we nog even wat drinken en toen gingen we weer terug naar huis. Oma werd weer in bed geholpen en iedereen ging weg want oma moest rusten.

Het was een dag om nooit te vergeten. En oma heeft genoten. En dat is het allerbelangrijkste.

Patrick en Marianne bedankt voor jullie goede zorgen en heel veel succes met jullie mooie werk.

Koen Boshuizen, 11 jaar

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan