Een wens ging in vervullingb&..

Onze moeder had de wens om nog 1 keer naar de zee en naar het graf van onze vader te gaan. Via kennissen hoorden wij van de Stichting Ambulance Wens, wat een super initiatief!!

Op een dag hebben we onze moeder hier dan ook voor opgegeven, een dag later belde Kees al! Ondanks dat de wens ivm ziekenhuisopname van onze moeder wat gewijzigd was, ging het op zondag 22 juli 2012 gebeuren.

Die ochtend om 10 uur was het eigenlijk een beetje “feest” voor iedereen, een dag uit met de hele familie kon weer een keer! Ad en Elly van de Stichting Ambulance Wens kwamen binnen in de hospice Sravana waar onze moeder verbleef en het voelde gelijk goed!

Een kleindochter mocht naast oma zitten en haar 2e man ging voorin in de ambulance op weg naar het kerkhof. Daar hebben Ad en Elly ons naar het graf begeleid en zich heel discreet teruggetrokken, zodat we voor het laatst als familie nog een keer bij onze vader konden zijn, heel bijzonder!

Hierna is via een omweg langs ons ouderlijk huis de weg vervolgd naar het huis van Natasja, prachtig buitenaf zodat iedereen de ruimte had en onze moeder heerlijk kon genieten vanaf haar plekje op de brancard die onder de open schuur stond. Ze heeft hier zelfs nog heerlijk geslapen, terwijl de rest zich in het zonnetje vermaakte.

Voor de kleinkinderen was het ook een hele bijzondere dag, oma de hele dag om zich heen en voor oma was dit ook genieten! Onze moeder was al bijna een half jaar niet buiten geweest, dus het was extra leuk dat we de lunch in de buitenlucht konden gebruiken.

Om half 6 gaf onze moeder aan terug te willen, helemaal verkleurd van moeheid en het zonnetje. We hebben haar teruggebracht naar Sravana en haar in bed geholpen. Samen met Ad en Elly nog een kopje koffie gedronken en toen was het tijd om afscheid te nemen, bijzonder hoe je in zo’n korte tijd zo “eigen” met elkaar kunt worden, wat een geweldige mensen!!

Onze moeder was na deze dag wat emotioneel en erg dankbaar dat ze dit mee heeft mogen maken. Via deze weg willen we jullie van stichting ambulance wens, maar vooral onze kanjers Ad en Elly bedanken voor een bijzondere waardevolle dag en een mooie herinnering voor iedereen!

Ps. Ad en Elly, als jullie in de buurt zijn, de koffie staat klaar!! En Ad… Erik heeft zich opgegeven voor een cursus fotografie…

Lieve groeten van Suzan en Natasja (dochters van Mw. Hiddink)

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan