Echt om kippenvel van te krijgen!

Even een berichtje om te laten weten, dat de wens van mijn zus boven verwachting is geworden. De lavendelboerderij in marknesse is niet doorgegaan vanwege de slechte winter, en jullie hebben hebben haar toen aangeboden haar naar Frankrijk toe te brengen. Wat werkelijk een droom was voor haar. Het is dan ook een heel bijzondere mooie reis geworden met haar 2 dochters.

Wij (zus met gezin) zijn erachter aan gereden om het allemaal mee te maken. De lavendel was echt geweldig mooi en dan ook nog de zonnebloemvelden. Haar dag kon niet meer stuk. Helaas is onze nicht in die tijd overleden, die ook een wens had ingediend.( Om elkaar nog eens te kunnen zien.) Wat helaas niet heeft kunnen gebeuren. Wat jullie toen hebben gedaan was ook weer fantastisch. Zij heeft toch nog afscheid kunnen nemen van haar, omdat jullie haar gebracht hebben naar de uitvaart. Echt om kippenvel van te krijgen!

Ik weet niet hoe ik jullie kan bedanken voor deze blijvende herinnering voor ons en de familie. De vrijwilligers Roel&Mariet waren zo ontzettend lief en zorgelijk. Daar hebben wij echt alle bewondering voor. 

Nogmaals wil ik jullie bedanken voor deze mooie wens en jullie goede zorgen.

Met vriendelijke groet.

Barbara (zus van Sandra van de Pol)

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan