Wat hebben wij genoten

Wij mochten gisteren samen met jullie en met mijn moeder Annie, partner Jan, mijn man Willem Johan, dochtertje Kirsten en ik zelf naar de Aquanura show van de Efteling gaan kijken. Wat hebben wij genoten. Er was maar 1 woord voor: Fantastisch.

Begin mei zijn er uitzaaiingen in de lever ontdekt bij mijn moeder. Na diverse onderzoeken kregen we begin juli te horen dat het snelgroeiend is, de bron hebben ze niet kunnen achterhalen en behandeling is niet meer mogelijk. Hierdoor kan ze bijna niet meer lopen en is heel erg snel moe. De levensverwachting is hier door nog kort. Vroeger, toen ik nog klein was, gingen we ieder jaar naar de Efteling. Altijd was dat genieten. Toen Kirsten werd geboren en ze net 1 jaar was, gingen we weer naar de Efteling met de bedoeling dat we dit nog vaak zouden kunnen gaan doen. Op de televisie werd reclame gemaakt voor de Aquanura show van de Efteling die dit jaar 60 jaar bestaat. Dat is iets wat we nog moeten zien. Vandaar dat ik deze wens heb ingediend.

Wat was het een ontzettend fijne dag. Mama heeft genoten van de show. We stonden helemaal vooraan. Eerst zijn we nog door het sprookjesbos gelopen. Tussendoor heeft mama nog even liggen slapen in de schaduw. Vandaag is ze ontzettend moe en heeft de hele dag bijna geslapen, maar ze zat te vertellen dat ze zo weer zou gaan. We hebben samen prachtige moment gehad en hebben toch in deze zware en moeilijke periode kunnen genieten van deze geweldige dag. Dankzij de vrijwilligers.

Met vriendelijke groet,

Tanja van Lubeek-Zondag

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan