Hoe fijn is dat!?

Lieve mensen achter de Stichting Ambulance Wens en dan vooral Klaas en Sandy. Jullie hebben er voor kunnen zorgen dat mijn vader en wij een onvergetelijke dag hebben gehad.

Gisteren 4 maanden geleden hebben wij het nieuws te horen gekregen dat mijn vader ziek is en ook niet meer beter zou kunnen worden.

Strijdlustig om zoveel mogelijk kwaliteit te behouden zijn we de afgelopen maanden heel positief in gegaan. Alleen is papa sneller achteruit gegaan dan gehoopt en verwacht,wat er voor zorgde dat papa op een gegeven moment niet meer kon autorijden in verband met medicatie en hij dus eigenlijk afscheid moest nemen van het kunnen reizen dat hij al die jaren zo graag heeft gedaan. Ook zijn algehele conditie liet niet echt toe om eens de hort op te gaan tenminste niet met het vervoer wat wij konden regelen. Maar dan is er heel even rust in de achteruitgang qua gezondheid en begint het te kriebelen. Mijn vader wilt de deur uit, iets ondernemen. De geest moet natuurlijk gevoed blijven maar wel iets wat de kleinkinderen ook leuk vinden. De verpleging van het hospice kwam met het idee om jullie te vragen om ons hierbij te helpen. In het begin van papa’s ziekte was het idee al geboren om naar de Floriade te gaan alleen was dat toen niet mogelijk en nu wel. Hoe fijn is dat!? Om samen met elkaar een hele dag op stap te zijn en gewoon van elkaar optimaal te kunnen genieten.

Sandy en Klaas hebben kleur toegevoegd aan deze dag door de zorg voor mijn vader, de humor, door het zorgen dat er die dag veel mogelijk was ook bij de organisatie van de Floriade.

Wij willen jullie heel, heel erg bedanken voor deze fantastische dag.

Liefs van ons allemaal

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan