Papa wilde nog graag naar de dierentuin in Antwerpen

Enkele maanden geleden werd ons leven op z’n kop gezet toen bleek dat Cor, mijn vader die nooit ziek was geweest en al ruim twee jaar van de VUT genoot, een hersentumor had en niet meer beter zou worden. Alles ging en gaat heel snel en daarom wilden we nog zo snel mogelijk iets doen met ons gezinnetje. Papa wilde nog graag naar de dierentuin in Antwerpen, waar we ooit jaren geleden wel eens geweest zijn.

Gelukkig ging ook dit heel snel, op vrijdag is de aanvraag gedaan en op maandag kon zijn – en daarmee ook onze – wens al vervuld worden. Mijn moeder ging mee met de ambulance en mijn zus reed er met mij erachteraan. Ruim een uur later waren we middenin Antwerpen waar we eerst wat gegeten hebben.

Het weer in Antwerpen kon niet beter (gelukkig een stuk minder heet dan het afgelopen weekend). Daarna hebben vrijwilligers Jacqueline en Roel hem door de hele dierentuin gereden en ook nog eens veel foto’s voor ons gemaakt. Papa heeft zichtbaar genoten en we zijn heel blij dat we deze dag mee mochten maken.

Na afloop was hij erg moe en voldaan en heeft hij heerlijk geslapen. Voor ons allemaal was het een emotionele, maar vooral ook heel mooie dag en nu al een dierbare herinnering waarbij af en toe ook gelachen kon worden.

Aan alle vrijwilligers van Stichting Ambulancewens en in het bijzonder Jacqueline en Roel, heel erg bedankt dat jullie deze dag voor ons mogelijk hebben gemaakt.

Cor, Ria, Desirée en Cynthia van de Velde

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan