Wat waren we verrast

Beste Kees en medewerkers,

Na een beenmergtransplantatie in juni 2011, kregen wij 4 weken terug te horen dat de transplantatie was mislukt en de doctoren niets meer kunnen doen aan de leukemie. De klap kwam hard aan.

Dit jaar zouden wij meegaan naar de Alpe D’huez, waar onze zoons een gevecht zouden aangaan met deze reus. Dit was voor ons op eigen gelegenheid niet meer mogelijk.

Wat waren we verrast dat onze vrienden met de stichting SAW in contact waren gekomen. Onze grootste wens ging toch nog in vervulling. Wat een geweldige dagen hebben we mogen beleven.

’s Morgens vroeg op 6 juni werden we opgehaald door Rob en Coby. Wat een geweldige mensen! Alles in het teken van de patiënt en jezelf helemaal wegcijferen. Alles was mogelijk, als wij het maar naar ons zin hadden. We hebben echt super dagen gehad en onwijs genoten.

Onder begeleiding de Alpe d´huez op en het beste plekje van iedereen hebben net voor de finish. Jullie stichting heeft op ons en onze kinderen een grote indruk gemaakt. Zonder jullie hadden we niet onze zoons kunnen zien, die samen 10 maal deze reus hebben beklommen.

Ook onze dochter was er om dit alles mee te maken, waardoor het een bijzondere ervaring was voor het hele gezin.

Coby, Rob en de stichting nogmaals heel erg bedankt voor deze 3 bijzondere en geweldige dagen!

Hartelijke Groet,

Familie van Amsterdam

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan