Nog een keertje naar Madurodam.

Johnny Schaap, hersentumor, 45 jaar, opgenomen in hospice. Johnny Schaap wens:……… nog een keertje naar Madurodam. En jawel hoor de verpleging van hospice Bosch en Duin afdeling Zeester te Scheveningen waar Johnny verblijft , nam contact op met Stichting Ambulance Wens te Rotterdam en Johnny’s wens ging op 12 juni 2012 in vervulling!

Stichting Ambulance Wens maakte dit dagje naar Madurodam voor John mogelijk, met name gaat alle lof uit naar de 2 vrijwilligers Xandra en Enrique van Stichting Ambulance Wens. Zij hebben John (en zijn familie) fantastisch begeleid/verzorgd. We konden op hun steun rekenen, werkelijk niets was hen teveel.

Ook alle lof voor Madurodam, met name de persvoorlichtster van Madurodam die vrije entree en een drankje en een hapje regelde. Zelfs de pers van het Algemeen Dagblad Den Haag (verslaggeefster Anouk Mentink en de fotograaf ) waren aanwezig om Johnny op de kiek te zetten. De volgende dag stond Johnny’s story en foto meteen in de krant.

Na Madurodam was er voor Johnny nog een onverwachtse verrassing, namelijk Johnny werd door Xandra en Enrique van Stichting Ambulance Wens naar Oud Eik en Duinen te Den Haag gereden. Johnny heeft voorheen op begraafplaats Oud Eik en Duinen in de beplanting en groenvoorziening gewerkt. Teammanager Petra van begraafplaats Oud Eik en Duinen “trommelde” meteen alle ex-collega’s op toen ze telefonisch vernam dat Johnny in de ambulance naar hen onderweg was. Het was een emotioneel weerzien, maar Johnny had het voor geen goud willen missen. Oud Eik en Duinen ex-collega’s van Johnny ook alle lof naar jullie toe, met name de spontaniteit en het warme onthaal.

Om een lang verhaal kort te houden; Johnny heeft op 12 juni een geweldige dag gehad, hij heeft werkelijk van alles genoten, zijn gezicht straalde/glunderde die dag en dat zegt al genoeg! Het was een onvergetelijke dag.

Namens Johnny en familie hartelijk dank voor alles!

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan