Het werd een mooie dag met een lach en een traan.

Mijn echtgenote, Herma van de Wouw, heeft in februari 2012 op 55-jarige leeftijd te horen gekregen dat zij terminaal ziek was. Onze hele wereld stortte op dat moment in. Er was nog zo veel dat wij hadden willen en kunnen ondernemen. Eén van de dingen waar zij echt naar uitkeek was het bijwonen van de bruiloft van haar zoon en schoondochter, echter deze stond pas gepland voor volgend jaar. Dankzij de Stichting Ambulance Wens hebben wij ervoor kunnen zorgen dat zij deze bruiloft toch heeft kunnen bijwonen. Onze kinderen hebben alles op alles gezet om de bruiloft te verzetten. Op vrijdag 23 maart 2012 was het zover. Dankzij de medewerkers van de Stichting Ambulance Wens heeft mijn echtgenote (en daarmee de kinderen en ik) een ontzettend fijne dag gehad. Wát hebben wij een bewondering voor de enorm lieve mensen die ons die dag hebben begeleid. Werkelijk hartverwarmend. Het werd een mooie dag met een lach en een traan.

Op 16 april 2012 is mijn echtgenote overleden, maar wij putten troost uit het feit dat wij haar dankzij jullie nog zo’n fijne dag hebben kunnen bezorgen.

De wens van Herma voor haar uitvaart was: i.p.v. bloemen een gift voor de Stichting Ambulance Wens. En zo hebben wij dat ook kunnen regelen door collectebussen te plaatsen. De mascotte die zij heeft gekregen heeft vanaf de uitvaartkist een oogje in het zeil gehouden! Wij hopen dat Herma hiermee nog meer mensen in de gelegenheid heeft kunnen stellen om een dergelijke wens in vervulling te laten gaan.

Lieve mensen van de Stichting Ambulance Wens: ontzettend bedankt voor deze mooie dag en “keep up the good work!”

Groetjes van Frans van de Wouw uit Geffen.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan