ONVERGETELIJK

Sorry dat dit verslag een week later komt als de dag zelf, een dag later hebben wij mijn moeder verhuist naar Cadenza.

Op 16 april 2012 werd mijn moeder vanuit het ziekenhuis opgehaald om de zon in de zee te zien zakken. Nou dat is helemaal gelukt, het was de enige zonnige dag die week.

Allereerst zijn we bewust of onbewust (toch Arno?) door de bollenvelden en Westland naar Noordwijk gereden, hier genoot mijn moeder al met volle teugen van. De wolken onderweg en daarna op het strand aangekomen naar de waterlijn toe.

Daarna met het hele gezin iets gaan eten in een strandtent waar mijn moeder de zee goed in de gaten kon houden, ook daar werden we super ontvangen door de eigenaar van “de Klink” .

Tegen de tijd van zonsondergang zijn we met zijn allen weer richting waterlijn gegaan om maar niets te missen.En mooier hadden we het niet kunnen krijgen want het weer werkte ook aan alle kanten mee.

En uiteindelijk deden we het hier om.

De verpleging van het ziekenhuis voor het aanvragen en Stichting Ambulance Wens voor de super uitvoering van de grootste en helaas laatste wens van onze moeder en oma, ALLEMAAL SUPER BEDANKT, die lach op haar gezicht die dag en die dag zelf zullen wij nooit vergeten.

Niets was hun te gek nogmaals SUPER bedankt namens onze hele familie en met name mijn moeder Mevr.Kramer

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan