Rinus zijn laatste vlucht

Beste medewerkers van de stichting ambulancewens (Lieve Roy en Hans),

Hoe zal ik iedereen ooit kunnen bedanken voor de zeer bijzondere middag die jullie ons hebben gegeven. Op zeer korte termijn hebben jullie de laatste wens van Rinus in vervulling laten gaan.

Rinus, zelf een fervent vliegenier op Seppe, wilde graag nog 1x vliegen. Dit had hij al een paar weken eerder te kennen gegeven echter gezien zijn verslechterende conditie schoot het erbij in. Totdat onze vrijwilligster jullie organisatie noemde en ineens was daar de mogelijkheid om deze wens toch te verwezenlijken.

Het kostte 1 belletje en alles werd in gang gezet en was pijlsnel geregeld en zo vertrokken we op 9 januari richting Seppe. Rinus heeft alles bewust meegemaakt al was zijn conditie inmiddels van dien aard dat hij zelf niet meer kon vliegen. Wat me bijzonder bij is gebleven van deze middag is de warmte waarmee Roy en Hans en ook anderen hem omringd hebben.

Het was emotioneel voor ons maar jullie hebben dit zo goed en professioneel begeleid. Petje af. Het beertje van jullie organisatie is met Rinus mee vertrokken. Hij is op 18 januari overleden, een week na zijn vliegavontuur. Thuis in zijn eigen omgeving en het afscheid was prachtig.

Het verlies is enorm maar naarmate de tijd vordert zal dit een van de meest bijzondere en mooie ervaringen van mijn leven blijven.

Truus Verburgt-Doeleman (vrouw van Rinus)

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan