Dat ze m’n getuige was!!!

Helaas heeft m’n verhaal met de foto’s wat langer geduurd….2 weken na onze bruiloft van 18-02-2012 is mijn moeder overleden! Dus het was allemaal een beetje druk, dat ik geen tijd had om jullie even wat te schrijven!

Ik wil jullie nogmaals erg bedanken voor de fijne hulp op de dag van ons leven! Wij zouden trouwen op 2 maart 2012, maar omdat mijn moeder met uitgezaaide longkanker zo hard achteruit ging, hadden wij besloten mits het kon, te vervroegen naar 18 februari! Ik heb alles kunnen regelen en toen waren daar nog de ‘engeltjes’ van jullie stichting, die m’n moeder naar de trouwlocatie in Zoetermeer konden brengen! M’n ouders waren erg zenuwachtig voor wat er ging gebeuren en zeker toen ze met de ambulance op de plaats van bestemming kwamen! Wij gingen na 10 jaar relatie eindelijk trouwen en als enig kind van m’n ouders wilde ik natuurlijk heel graag dat ze daar allebei nog bij konden zijn! M’n moeder heeft keihard gevochten om deze datum te halen en o wat vond ze het geweldig! Ze heeft zelfs nog gezeten in een stoel, terwijl ze thuis al een paar maanden in een bed lag. En de medewerkers van de stichting waren zo behulpzaam. En ze hebben denk ik ook een gezellige middag gehad, met eten en drinken! Dit heeft onze dag nog meer bijzonder gemaakt, omdat zonder jullie dit misschien niet op deze manier mogelijk was! BEDANKT!!!

Op maandag 27 februari heeft mijn moeder besloten om zelf te stoppen en ze is vrijdagavond in slaap gebracht, waarna ze rustig is ingeslapen op zaterdag 3 maart! Wat zijn wij verdrietig haar te moeten missen op 56 jarige leeftijd!

Nog niet te bevatten zo kort na je trouwdag, maar wat ben ik blij dat ze het toch heeft mee mogen maken en dat ze m’n getuige was!!!

Een lieve groet,

Shanna Janssen-Dangerman

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan