Er was eens een meisje wat nog heel graag een keer naar Disney wilde …….

Om 8 uur stond haar prinsessenbed voor de deur en vertrokken we naar Parijs. Na 6 uur rijden stonden we voor Dream Castle. Nadat de koffer naar de kamer was gedragen gingen we naar het Disney park. We mochten parkeren bij het romantische Disney Hotel en in de hal werd ze verwelkomd door Tijger, Mickey en nog vele andere figuren. Een grote glimlach verscheen op haar gezicht. Yes, dit was Disney ! Met de Parade werd er gezwaaid naar haar, handkussen uitgedeeld en handen geschud.

Na een vorstelijk ontbijt vertrokken we weer naar het park. Na de Walt Disney Studio’s en de Disney’s Stars ‘n’ Cars parade vertokken we naar het roze gedeelte van het park. Daar zijn we gebleven en niet meer uit geweest. A Small World, Dombo, de kopje, de draaimolen ….. Steeds die dikke glimlach. Ze at met disneyfiguren. Moe en voldaan vertrok ze weer naar haar kamer.

De volgende dag werd ze omringd door Disneyfiguren die haar heel graag een handtekening gaven. Haar gezicht werd mooi geschminkt en met haar Prins Pieter zat ze in A Small World, dombo en de draaimolen. Tussendoor shopte ze en veranderde ze in een grote Disney fan. Met een cowboyhoed op haar hoofd beleefde ze de Westernshow. Ze genoot van de paarden. Ze dacht dat ze naar haar kamer ging……. Prins Pieter nam haar mee naar het terras van Dream Castle en ging op zijn knieën en vroeg haar ten huwelijk. Ze zei JAAAAH! Een grote glimlach en tranen in haar ogen. We lieten met z’n allen een wensballon op. De kamer was versierd en samen dronken ze champagne.

De laatste dag reden we, via het kasteel, gelijk naar Fantasyland en heeft ze met haar Prins Pieter nogmaals alles gedaan waar ze plezier in had. Om 12 uur reden we naar huis en al gauw verdween ze naar dromenland. We aten nog een vorstelijk maal bij de Mc Donalds. Thuisgekomen hingen er ballonnen en stond de trouwkaart op tafel.

Thuis namen we afscheid van twee ambulance-KANJERS. Zij hebben MEER dan hun uiterste best gedaan! Zij mocht de prinses zijn en zij hebben alles eruit gehaald wat mogelijk was om haar dit gevoel te geven en een dikke glimlach te toveren op haar gezicht.

MERCI BEACOUP LIEVE ROEL EN BIANCA

Dank je wel Kees

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan