Je zag mijn vader genieten

Mijn vader zou met z’n kleindochter Esmee eind april naar het zandkasteel gaan maar de afgelopen week is mijn vader opgenomen in het hospice en wist dat dit niet meer zou gaan lukken.

Woensdagavond 07 maart laat heb ik een wensdag voor mijn vader ingevuld op de website. Hij wilde graag naar de Efteling. De volgende dag werd ik al gebeld door Kees over de wens van mijn vader. Of we vrijdag naar de Efteling konden. Wauw dat is snel dat werd gauw een hele hoop regelen.

Vrijdagochtend kwamen Jan en Rob om 09.30 uur bij de hospice en maakten kennis met mijn vader. Daarna installeren op de brancard en toen konden we op weg naar Kaatsheuvel.

In de Efteling zijn we eerst naar de Pandadroom gegaan en wat heeft hij daar genoten. Daarna op weg naar de andere attracties waar zijn kleinkinderen in gingen. Je zag mijn vader genieten van het plezier dat we allemaal hadden.

S’middags lekker wat gegeten en toen weer verder gegaan. De volwassenen zijn in een aantal achtbanen gegaan en Esmee is in de tractors gegaan. Ook daar werd hij weer op een goede plek neergezet zodat hij goed naar Esmee kon kijken.

Daarna op naar de Fata Morgana. Dit vond hij zo mooi dat we 2X een ronde hebben gemaakt.

Daarna zijn we weer op weg gegaan naar de ambulance en gingen weer op weg naar Voorburg.

Wij willen dan ook heel graag iedereen bedanken die eraan mee heeft gewerkt om in deze moeilijke tijd zo’n fantastische dag te beleven waar we met z’n allen nog heel vaak aan terug zullen denken.

Rob en Jan heel erg bedankt voor jullie goede zorgen voor mijn vader. Kees voor het organiseren van deze mooie dag en ook natuurlijk de mensen die werkzaam zijn in de Efteling. Ook deze waren zo vriendelijk en behulpzaam voor ons allemaal.

Sandra Vonk-Cappon

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan