De Kleine Wolf

Een gedenkwaardige dag, de ambulance arriveert om 10.30 en Tini is jarig, langzaam stromen de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind binnen. Zelf Jitske komt op haar vrije dag papa uitzwaaien ook de buren zijn erbij.

Rond 11.00 uur vertrekken we richting de Kleine Wolf na eerst nog langs het huis in de Holzstraat en de Prins Frederik Hendriklaan te zijn geweest komen we rond 12.10 aan op de Kleine Wolf. De slagboom staat open en Gonnie en Erik zijn er al. Annie van de camping staat ook bij de ingang ons op te wachten en wijst het plekje van papa en mama aan.

Daar aangekomen zijn daar Jan en Sjoerd de mensen van de Winkel en nog meer mensen. Papa mag samen met Kees, mama, Marjan en Rutger een rondje maken over de camping in het golfkarretje. De anderen gaan naar de horeca en krijgen alvast een kopje koffie.Tini heeft gezorgd voor taart en zorgt ervoor dat het wordt uitgedeeld.

Kees arriveert met papa, mama, Marjan en Rutger en papa wil graag in een stoel zitten. Hij heeft bijna de hele Tompouce opgegeten en drinkt thee. Tini houdt nog een kleine toespraak en vertelt dat dit het mooiste cadeau is wat ze voor haar verjaardag heeft gekregen. Van papa hoor ik dat dit een dag met een gouden randje is.

Na een tijd te hebben genoten geeft papa aan dat hij moe is, de brancard wordt gehaald en papa kan weer lekker liggen. Papa geeft aan dat het genoeg is en dat hij naar huis wil, ik vertel hem dat dat kan maar als hij dat wil dat hij nog een rondje mag maken in de omgeving van Ommen. Hij bedenkt dat hij nog naar Lemmerlerberg en naar Dalfsen wil.

Van Gonnie hoorde ik dat de campingbaas nog een royale gift aan Stichting Ambulance Wens heeft gegeven. Als ze thuisgekomen zijn laat ik de foto’s op de t.v. zien die ik heb genomen.

Met vriendelijke groet,
Jolande Koning-Bossers.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan