Dankbaar!

Op zondag 6 januari werd de wens van meneer Arie van Hemert werkelijkheid. Wat een verrassing toen hij eerder die week hoorde dat Buurtzorg Brakel deze wens voor hem had aangevraagd. Nog één keer naar de bergen in Zwitserland om afscheid te nemen van zijn schoonfamilie en van zijn vrienden op de camping waar hij jarenlang de caravan had staan.

Met Piet (chauffeur) en Henk (verzorging) klikte het direct en kon de reis van start gaan. De heenweg verliep voorspoedig en bij aankomst in het hotel, familie en vrienden gebeld dat we in Zwitserland waren en afgesproken om de volgende dag naar de camping te komen. Goed gegeten en op tijd naar bed want zo’n reis is toch wel vermoeiend.

Op maandag was iedereen naar het restaurant van de camping gekomen voor een gezellig samenzijn. Het afscheid nemen was dan ook erg emotioneel na zo’n geweldige middag.

Voor Piet en Henk was niets te gek en dat bleek, want op de terugweg nog door Frankrijk gereden waar een oud collega van meneer Arie woont met zijn familie. We werden met open armen ontvangen en met de buik vol van alle zelfgemaakte hapjes werden we weer uitgezwaaid. Wat een hartelijkheid! Na, alweer, een voorspoedige reis kwamen we rond 20.30 uur aan in Brakel. Daar stond de koffie met gebak al klaar want meneer Arie was die dag ook nog jarig.

Nog even na gekletst en toen was het tijd om afscheid te nemen van twee geweldige mannen van Stichting Ambulance Wens. Meneer Arie had er geen woorden voor, zo dankbaar!

Van de foto’s die gemaakt zijn hebben we een klein boekje gemaakt zodat hij nog vaak kan terugkijken op die fantastische verrassing die hij kreeg van Buurtzorg Brakel.

Bedankt! Hartelijke groet,

Hans, medereiziger van meneer Arie

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan