AMBULANCE WENS LAAT DEUREN OPEN GAAN…………

Wat heeft Michiel een prachtige intense dag gehad.

De eerste deur ging open nadat we om 10.20 met Arie en Ilse(chauffeur en verpleegkundige)vanaf het Hospice vertrokken en in Groningen aangekomen waren . Fc -Groningen, Michiel zijn club……..

Ontvangen door Mick Duzink (manager maatschappelijke projecten). Een gastvrij ontvangst en een rondleiding in de vertrouwde taal van Michiel en na afloop een prachtig spelersshirt maakte het tot een geweldige verrassing, de dag kon al niet meer stuk ……

Vandaaruit vertrokken naar Ulrum. Daar ging de 2 de deur met een groot gebaar open . Michiel “lag” perplex, hij kon zijn ogen niet geloven. Birdy (Bert Schaap)en zijn vrouw stelden hun huis en studio zeer gastvrij open met koffie en cake, zelfs een fotograaf (van de Ommelander Krant )was aanwezig. En prive optreden was natuurlijk een hoogtepunt, met als afscheid het lied met de zelfgemaakte tekst “Afscheid van een vriend” Met een prachtig T shirt , Cd, Beker en Handdoek als geschenken heeft Birdy van Michiel afscheid genomen en heeft hem uitgezwaaid.

Door weer een lange rit door het ijzige noord Groningen richting Delfzijl. Daar zwaaiden de laatste deuren open die dag door personeel en medebewoners van Michiel. Weer een zeer gastvrij onthaal met veel ontroerende momenten …….. o a door samen in gebed te gaan rond “het afscheid”. Het was goed voor Michiel om nog een keer bij zijn huisgenoten terug te zijn .

Om 16.30 weer terug naar Apeldoorn, moe maar voldaan, ontroerd en dankbaar dat we dit voor Michiel en zijn broer hebben kunnen doen . Terug in Apeldoorn om 18.30, toen moesten Arie en Ilse nog terug naar Den Haag en Rotterdam, wat een geweldige mensen. 

Vriendelijke groet,

Sieny Stulp Zijlstra

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan