Voor haar was dit zo belangrijk

Langs deze weg willen wij jullie (de ambulance vrijwilligers) nogmaals bedanken voor jullie kosteloze bijdrage die het voor mijn moeder mogelijk gemaakt heeft om aanwezig te zijn bij het huwelijk van haar eerste kleinkind die toen ging trouwen.

Deze heugelijke dag van het trouwen van mijn zoon en schoondochter was op 25 maart2011.

Jullie hebben het mogelijk gemaakt dat zij met een ambulance en een speciale brancard toch aanwezig kon zijn bij dit kerkelijke huwelijk. Voor haar was dit zo belangrijk om daarbij aanwezig te zijn dat ze voor korte tijd haar ziekte opzij heeft kunnen zetten.

Door deze mogelijkheid heeft mijn moeder zich zover op kunnen peppen, ondanks haar ziekte verloop, die aanwezigheid eigenlijk medisch gezien eerst niet verantwoord zou zijn. Ook het krijgen van de misschien voor jullie gebruikelijke ambulance beer heeft haar zeer veel goed gedaan.Haar jongste kleinkind van 7 jaar zorgt nu zeer goed voor deze beer.

Op 14 april 2011 is onze moeder overleden na een lange en slopende ziekteperiode. Het heeft tot kort geleden geduurd voordat deze foto’s beschikbaar kwamen. Onze excuus hiervoor dat dit berichtje zo lang op zich heeft laten wachten.

Namens onze moeder Lidy Spijkers-Mertens. Vincent Spijkers.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan