Een spektakel.

Lieve mensen van de Wens Ambulance,

 

Ik had het grote genoegen om 2 dagen mee te gaan naar IJmuiden.

Op donderdag 20 juni werd ik om 9 uur opgehaald met de Ambulance samen met vriendin Elly en verpleegkundige Corrie en de chauffeur Hans.

Allereerst kreeg ik een beertje genaamd Mario en toen op weg naar IJmuiden.

In  IJmuiden aangekomen zijn we eerst naar de visafslag gegaan om heerlijke zalm en slibtongetjes te kopen. Daarna naar het appartement.

Een prachtig appartement direct aan zee en uitzicht op de pier.

Na een heerlijke lunch buiten op het terras zijn we met een speciale brandcard op brede luchtbanden het strand opgegaan en ook de zee ingereden.

Fantastisch in een woord, om in het water te rijden. Wij zijn een een heel eind langs de kustlijn gelopen en aan het eind door het zand de duinen in om terug te gaan.

Op het terras een sorbet gegeten. De eigenaresse bood ons nog wat te drinken aan van het huis. Wij namen een kopje koffie. Een bijzonder gebaar.

De bijzondere brandcard weer teruggezet en op onze eigen brandcard terug naar het appartement, waar Elly heerlijk heeft gekookt.

’s Avonds ontzettend genoten van het uitzicht en de zonsondergang (zie foto).

De volgende dag zijn we met de ambulance naar de pier gereden en daar mochten wij oprijden helemaal naar het eind bij de vuurtoren, dat was een gewaarwording.

Er kwam een groot gevaarte binnen en zijn wij gelijk naar de sluizen gereden om dat binnen in de sluis te zien komen. Een spektakel.

’s Middags even gerust om ’s avonds in een restaurant “de Kop van de Haven” te gaan dineren.

 

Dankbaar en zeer tevreden waren we rond 9 uur thuis.

Bedankt Elly, Corrie en Hans van de Ambulance Wens voor de fijne dagen.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan