Een middag om in te lijsten

Het was voor onze vader niet mogelijk om bij de opening van de kinderboerderij van zijn oudste zoon aanwezig te zijn. Niet alleen omdat hij op dat moment een dialysebehandeling onderging, maar ook omdat alle drukte te veel van hem zou eisen. Dat begreep hijzelf maar al te goed, maar hij zou zo graag zien wat er gekomen was van alle plannen die zijn zoon indertijd met hem gedeeld had.

Stichting Ambulance Wens bood uitkomst. Het werd een geweldige middag. De vrijwilligers van SAW wisten de spanning bij vader en moeder snel te breken door hen ervan te overtuigen dat alles geregeld was en ze alleen maar in hoefden te stappen…

 

Wat was het bijzonder om met de hele familie (drie kinderen met partner en acht klein-kinderen) onder deze omstandigheden in het theehuisje op de kinderboerderij samen te zijn. We hadden vader en moeder lange tijd niet zo ontspannen gezien en genoten met elkaar van dit waardevolle moment. Tijdens de wandeling over de kinderboerderij keek vader zijn ogen uit. De kleinkinderen lieten hem de dieren zien en zetten er af en toe één op de brancard. Na de wandeling kwamen we opnieuw bij elkaar in het theehuisje. Er was blijdschap, ontroering en dankbaarheid dat het gelukt was de wens van vader in vervulling te laten gaan.

 

Een groot compliment voor de vrijwilligers, voor wie deze middag niets te veel leek en daarmee vader en ons allemaal een onvergetelijke middag hebben bezorgd.

 

Een oprechte dank van familie Stout uit Bergambacht aan Stichting Ambulance Wens!

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan