Wat doen we nu?

Lieve mensen van stichting Ambulance wens,

 

Ineens werd het bij ons heel spannend. We wisten al dat mijn vader niet meer behandeld kon worden, maar 2 weken voor onze bruiloft ging zijn gezondheid hard achteruit  en vroegen we ons samen af, wat doen we nu? Vooral zitten is voor hem lastig en hij is snel erg moe. Dit betekende dat per auto vervoerd worden en de hele dag rondlopen en/of zitten voor hem te zwaar zou zijn.

We overwogen voor een skype-verbinding te zorgen zodat hij de ceremonie thuis online kon volgen, toen een vriendin met de tip kwam om stichting ambulancewens te bellen.

 

Ongelofelijk hoe jullie in korte tijd hebben kunnen regelen dat mijn vader bij onze trouwdag kon zijn! Het is een dag geweest waar hij en wij enorm naar hebben uitgekeken, ook omdat we wisten dat de kans er was dat hij er niet meer bij zou zijn. Dankzij jullie heeft hij intens kunnen genieten, en had onze trouwdag, ondanks alles, een gouden randje.

Mijn ouders waren erg onder de indruk en vol lof over jullie vrijwilligers: “hele fijne vriendelijke mensen, super!” en ook: “Het is bijna niet in woorden uit te drukken hoe bijzonder het is dat deze mensen dit op deze manier mogelijk hebben gemaakt”

 

Wij zijn diep geraakt door de manier waarop jullie vrijwilligers zich belangeloos hebben ingezet om dit mogelijk te maken voor mijn vader.  Met recht zorg op maat, in de respectvolle manier waarop ze mijn vader hebben begeleid, maar ook op andere fronten steun en toeverlaat waren (van luisterend oor tot EHBO bij tomatensausvlekken in de trouwjurk aan toe!). Bovendien was het heel fijn dat het, in deze situatie (waarin wij tot de dag zelf niet wisten hoe de dag lopen zou) mogelijk was om de planning ter plekke nog aan te passen aan de wensen en mogelijkheden van mijn vader.

 

Ze hebben goed aangevoeld op welke manier ze hem het beste konden begeleiden en zelfs de kans gegeven om nog even een van “’t Oever grapje” uit te halen, namelijk met gillende sirenes vertrekken bij het feest 😉

 

Wij willen jullie dan ook ontzettend bedanken. Omdat woorden tekort schieten een deel van de tekst van het lied dat wij tijdens de ceremonie voor elkaar gezongen hebben, maar stiekem ook een beetje voor jullie vrijwilligers….

 

“When the rain is blowing in your face

and the whole world is on your case

I could offer you a warm embrace

to make you feel my love…”

 

“….I could make you happy, make your dreams come true,

there’s nothing that I wouldn’t do,

go to the ends of the earth for you,

to make you feel my love…”   (Adele – to make you feel my love…)

 

Bedankt!

 

Michel en Yvonne Matser.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan