Een fantastische dag Blijdorp en Spido!

Mijn moeder en ik zouden samen voor Moederdag nog heel graag een keer naar Diergaarde Blijdorp gaan. Omdat het voor mijn moeder niet mogelijk is om te staan, te lopen of in een rolstoel te zitten hebben we de wens ingestuurd naar Stichting Ambulance Wens. Onze wens is  vrijdag 1 juli in vervulling gegaan. Dit alles is echt ongelofelijk snel geregeld. Hier zijn wij, mijn moeder en alle familie die mee is geweest, Arie, Björn, alle andere vrijwilligers en sponsors van Stichting Ambulance Wens zeer dankbaar voor!

Mijn moeder, vader en ik werden om 11.00 uur opgehaald in de Elf Ranken te Barendrecht door Arie en Björn van de Stichting Ambulance Wens. Om 11.15 uur zijn wij samen met onze mascotte Mario vertrokken naar Diergaarde Blijdorp. Onze chauffeur Arie heeft ons die dag op een geweldige manier rondgereden met de ambulance, wat vooral heel fijn is geweest voor mijn moeder want zij heeft gelukkig geen pijn gehad. Bij Blijdorp aangekomen stond Hetty ons al op te wachten bij de ingang. Ook Leon en Suzanne en Ida waren rond 13.00 uur in Blijdorp. Hier hebben we in het zonnetje onder andere kunnen genieten van de altijd slimme olifanten, vechtende tijgers, giraffen, neushoorns, kamelen en de onderwaterwereld in het oceanium. Terwijl wij aan het genieten waren van alle dieren en natuurlijk het samenzijn, belde Arie naar de Spido of het mogelijk was om nog een tochtje te maken. En dit was mogelijk met de rondvaart van 16.15 uur. Tot 17.30 uur hebben we dus ook nog een mooie rondvaart gemaakt door de Rotterdamse haven langs allerlei bekende plekken. Door Arie en Björn werd aangegeven dat als mijn moeder nog iets wilde doen of nog ergens langs wilde dit zeker nog tot de mogelijkheden behoorde gezien de tijd. Toen zijn we, nadat we bij de Spido weggereden zijn, nog langs het huis in Schiedam gereden waar mijn ouders 8 jaar hebben gewoond en daarna nog langs het huis in Hoogvliet waar mijn ouders meer dan 30 jaar hebben gewoond. Vanaf Hoogvliet weer vertrokken richting de Elf Ranken. Aan het begin van de avond waren wij weer terug en hebben wij nog heerlijk na kunnen genieten van een fantastische dag! En dat nagenieten, dat doen wij nog steeds!         

Stichting Ambulance Wens en in het bijzonder Björn en Arie, heel erg bedankt voor jullie inzet, echt fantastisch wat jullie voor mijn moeder en ons gedaan hebben!!!

Hartelijke groeten en nogmaals dank voor alles,

Anita Lengkeek

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan