Nog C)C)n keer winnen in de Kuip!

Zaterdag 2 april was het zover. Wij (Jacqueline en Lizanne van Spanje) hadden via jullie stichting een wens ingediend om nog een keer naar Feyenoord te gaan met onze oom  Ad van Kleef.  Om 18.30 stonden Hans en Flora van de stichting klaar om met de ambulance te vertrekken. Samen met Ad hadden we er veel zin in.  Alle drie in Feyenoordshirt en sjaal uitgedost. We hadden er alle vertrouwen in dat we de 3 punten mee naar huis zouden nemen. Met al de keren dat we met Ad naar Feyenoord zijn geweest hadden we nog niet gewonnen. 

Bij aankomst in de Kuip kregen we te horen dat de drie punten bij de wens inbegrepen was. We kregen een mooie directors unit (geen skybox want die heb je in 020) aangewezen met heel goed zicht op het veld. Verschillende bestuurders en directeuren kwamen Ad een handje geven en om hem een fijne wedstrijd te wensen. Ook kwamen oud-keeper Eddy Pieters Graafland en minister Ivo Opstelten een praatje maken.

Ook al lag Ad op een brancard, zoals altijd kon hij zich niet inhouden over beslissingen van de scheidsrechter en over het vertoonde spel. Zoals altijd waren wij het met Ad eens. Uiteraard! Op den duur keken we jammer genoeg  tegen een 0-1 achterstand aan en toen vond Ad het tijd voor een biertje. Helaas zat er geen winst of gelijkspel in en de wedstrijd werd helaas verloren.

Maar ondanks het verlies hebben wij met z’n drieën een fantastische avond gehad. Mede door de goede zorg van Hans en Flora en hoe Ambulance Wens deze wens voor Ad geregeld had.

Wij willen Ambulance Wens en Hans en Flora nogmaals hartelijk bedanken voor deze fantastische en onvergetelijke avond.

 

 Ad van Kleef, Jacqueline en Lizanne van Spanje

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan