Snikkend vloog ze me in de armen

Vanmorgen om 3.15 ben ik opgestaan en ben ik gewassen door Juliette, voordat om 4.15 de ambulance kwam. Een wens begon uit te komen, na een bakkie koffie zijn we naar Schiphol gegaan. 

Op Schiphol aangekomen was de timing precies goed. Na 10 minuutjes wachten kwamen ze door de schuifdeuren heen. Bettine had dus echt niets door. Haar zus in een bed in de aankomsthal was het laatste dat ze daar verwachtte. Ter plekke tranen met tuiten en snikkend vloog ze me in de armen. De hele familie uit binnen- en buitenland was bij elkaar.

Na te zijn uit geknuffeld zijn we bij Delifrance een bakje koffie wezen drinken en hebben we een broodje gegeten. Toen zijn we met de ambulance naar Hoofddorp gegaan om de huurauto’s op te halen. In colonne zijn we naar ‘s Gravenzande gereden. Daar hebben we lekker bijgepraat met een stukje vlaai en bakkie koffie.

Wat later zijn we naar Hoek van Holland gegaan waar we lekker kibbeling hebben gegeten. Natuurlijk zijn we ook naar de pier gegaan om even uit te waaien. Het was namelijk prachtig weer. Niets was de vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens te veel. Toen weer terug naar het huisje, ik was moe en toen hebben de mannen een bed naar beneden gesjouwd en ben ik daar lekker op gaan liggen. Ik heb samen met m’n zusje een klein uurtje bomen liggen omzagen. M’n zus had lekker naan en pittige kip uit Maleisie meegenomen uit de Indiase keuken. Maar het eten was mij toch iets te scherp dus eindigde ik maar met een krentenbol.

Rond 17.30 zijn we richting huis gegaan, want iedereen zat er doorheen. Dus al met al heb ik een vermoeiende dag, maar vooral een topdag gehad! Een onvergetelijke ervaring met een privé chauffeur en een verpleegkundige als personal assistent.

Stichting Ambulance Wens, petje af.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan