Zullen dit nooit vergeten

Mijn naam is Chalin Chan, ik ben 54 jaar en ik kom oorspronkelijk uit China. Sinds 35 jaar woon ik in Nederland. Ik heb ernstig hartfalen en sinds een aantal jaren ben ik helemaal aan bed gekluisterd. In de afgelopen jaren zijn er vele momenten geweest waarbij ikzelf, mijn familie en behandelaars dachten dat ik zou komen te overlijden. Maar wonder boven wonder klim er telkens weer bovenop.

Toen mijn enige dochter, Siu Hing, drie jaar geleden met haar promotieonderzoek aan de universiteit van Maastricht begon had ik nooit verwacht dat ik de uiteindelijke promotie nog zou mee mogen maken. Iedere maand en ieder jaar dat dit dichterbij kwam hoopte ik stil dat het misschien toch zou lukken. 24 februari was het uiteindelijk zover. Ik ben bij de promotie aanwezig geweest in Maastricht.

 

Dit had ik nooit kunnen meemaken zonder de inzet van de vrijwilligers van de Stichting Ambulancewens. Jan(chauffeur) en Anita(verpleegkundige) hebben de hele dag voor mij als een feest gemaakt. Ik lag heerlijk op de brancard en het vervoer verliep zeer comfortabel. Geen vraag was teveel.

De Stichting heeft voor mij, mijn dochter en mijn verdere familie een droom werkelijkheid gemaakt. Ik heb er geen woorden voor om mijn dank te laten blijken. Maar nogmaals, ik, mijn dochter en mijn verdere familie zullen dit nooit vergeten.

 

Chalin, Siu Hing.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan