Zaterdag was voor ons een hele bijzondere dag

Lieve, beste mensen

 

Afgelopen zaterdag was voor ons een hele bijzondere dag.

Maurice, die met de liefdevolle en deskundige inzet van de Stichting  Ambulance Wens nog een keer naar een voetbalwedstrijd van zijn zoon Milan kon gaan kijken. Het was eerst de bedoeling naar de competitiewedstrijd in Oisterwijk te gaan. Maar toen die wedstrijd werd afgelast, dreigde dat alles niet door te gaan.

Het was geweldig dat de mensen van vv de Reeshof, van en rond het elftal van Milan ( E1 ) de handen ineen hebben geslagen en toch nog een vriendschappelijke wedstrijd hebben kunnen organiseren en dan ook nog op het sportcomplex van de vv de Reeshof; de thuisbasis.

Wat een ontvangst; wat een belangstelling; wat een ontroering; wat een warmte van heel veel mensen.

Maurice heeft langs de lijn gestaan en van de wedstrijd genoten. Hij zag ook Milan nog een doelpunt scoren en de wedstrijd werd ook nog eens met 5-1 gewonnen.

Na de wedstrijd de handjes van de spelers; de korte toespraak van trainer Ron; de bal met namen en handtekeningen van alle spelers; de ouders van de spelers die even bij Maurice langs kwamen om gedag te zeggen……..

Voor ons allen was dit een dag met een gouden randje……. een dag waarop we met z’n allen van die momenten hebben kunnen genieten……. een dag die we samen met Maurice, Laura, de kinderen, en de ouderparen intens hebben beleefd.  

Het blijft natuurlijk een dag met een dubbel gevoel. We zouden liever zien dat Maurice gewoon elke week langs de lijn kan staan om naar de voetbalwedstrijd van E1 te kijken. Maar gegeven de omstandigheden was het voor Maurice mooi dat dit georganiseerd werd.

 

Heel veel dank daarvoor.

Maurice, Laura en de ouders.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan