Nieuwe woning van haar moeder

Onze moeder, echtgenote, dochter Henny van der Made worsteld als sinds 2004 met kanker met wisselende vorm van ernstigheid. Het laatste jaar is zij terminaal geworden en kwamen wij via de thuiszorg groep Reeuwijk in contact met Stichting Ambulance Wens. Het was Henny’s wens om nog eens de nieuwe woning van haar moeder te bezoeken in Gouda. Iets wat haar toestand helaas niet meer toelaat. Toen de ambulance van de stichting bij ons woonadres voorreed keek de buurt even verschrikt op. Er zou toch niets met Henny zijn gebeurd. Het tegendeel werd bewezen en de verschriktheid sloeg om in opgelatenheid toen onze Henny stralend op de brancard naar buiten werd gereden de ambulance in. Tijdens de rit werd er onbezorgd rond gekwekt en Henny keek haar ogen uit, ziek voelde ze zich even niet en ze was reuze benieuwd naar het nieuwe stulpje van Oma. Aangekomen bij Oma’s huis kregen we een warm onthaal en hield Henny haar gekregen Ambulance beertje stevig vast. Die dag waaide de wind hard en het zou Henny niet gebeuren dat ze haar zojuist gekregen beertje af moest staan aan de wind.

Eenmaal binnen liet oma’s nieuwe woonkamer het ruimschoots toe om met brancard en al een verjaarskring te creëren en konden we lekker een kopje koffie genieten met uiteraard een echte Goudse gevulde koek. Het was ouderwets gezellig en uiteraard werden de broeder en zuster niet vergeten. Het samenzijn met familie mogelijk gemaakt door de stichting was een warm en mooi moment en de tevreden blikken die de familie sierden waren daar het tastbare bewijs van!

Nadat Henny Oma’s stulpje volledig in zich had opgenomen hadden de broeder en zuster nog een ritje te maken met Henny, haar geboortestraat was de volgende op haar wensenlijstje. Na enig moment stil te hebben gestaan voor haar ouderlijke woning waarbij menig herinnering bovengehaald werd. Hierna zette de wensambulance weer koers richting Henny’s huis waar ze moe en chronisch voldaan weer haar rust kon gaan pakken.

Ze kijkt terug op een prachtige dag en is de stichting meer dan dankbaar!

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan