Waar ze zo trots op was!

Beste kanjers van Stichting AmbulanceWens,

Op 15 december jongstleden hebben jullie voor mijn moeder en ons allemaal een onvergetelijke dag bezorgd. Onlangs ben ik in mijn nieuwe huis in Eindhoven getrokken, waar we allemaal, mijn moeder in het bijzonder, lang naar uitgekeken hebben.

In 2008 werd bij mijn moeder de diagnose longkanker gesteld, met aanvankelijk redelijk optimistische perspectieven. Die hoop werd in oktober van dit jaar definitief bij ons weggenomen. Conditioneel had ze al enige tijd behoorlijk ingeleverd, een bezoek aan Eindhoven werd opeens een hele grote, moeizame en pijnlijke onderneming.

Maar niet dankzij jullie fantastische inspanningen, zorgzaamheid en enthousiasme! Op woensdagmiddag 15 december kwamen jullie met de ambulance helemaal vanuit Rotterdam naar Sweikhuizen (regio Geleen, Zuid Limburg), om vervolgens mijn moeder op uiterst comfortabele wijze naar Eindhoven te vervoeren. Hoewel mijn moeder aanvankelijk erg opzag tegen de rit, viel het haar achteraf 200% mee! En tevens ook verrassend om te beleven dat er nog twee personen (vader en tante) plus een rolstoel achterin de ambulance pasten.

In Eindhoven aangekomen kon mijn moeder eindelijk aanschouwen wat ze gedurende 10 maanden enkel op foto’s had kunnen zien: de nieuwbouwwoning van haar zoon waar ze zo trots op was! Ze was vooral gecharmeerd van de parketvloer, keuken en inrichting, die, ondanks de schaarse tijd gezien de omstandigheden, toch al huiselijk en gezellig aandeed. Wat een paar vazen, bloemen en wat ornamenten al niet kunnen doen!

Vervolgens maakten jullie het ook nog mogelijk voor mijn moeder om de eerste verdieping en zolder te zien! Fantastisch! Zonder enige moeite tilden jullie haar de trap op en gaven haar de gelegenheid om rustig rond te kijken.

Na een gezellige middag werd het tijd om naar huis te gaan. Binnen een mum van tijd waren jullie terug in Sweikhuizen, mijn moeder heeft nauwelijks iets van de rit gemerkt. Een fantastische dag die vooral altijd in onze herinneringen bewaard zal blijven!

We zijn jullie heel erg dankbaar voor het mogelijk maken van de vurige wens die mijn moeder had. Ze heeft ontzettend genoten en zegt nog dagelijks jullie goede werk voort. Ook hebben we een donatie namens onze hele familie gedaan, in de hoop dat jullie snel een eigen onderkomen voor de Stichting kunnen realiseren! Heel, heel hartelijk bedankt!

 

Familie Meijs, Sweikhuizen

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan