Enorm mooie dag

Hallo, 
 
Ik wil jullie nog bedanken voor de enorm mooie dag die wij als gezin nog hebben mogen beleven op 20 september in de efteling. Britt (ons dochtertje van 6) vond het helemaal super. Ze heeft het dan ook echt tegen werkelijk iedereen verteld. Vooral toen alles voor mij moest wijken en we zo door konden lopen bij de fata morgana waar ik ook zelfs nog in ben geweest, dat was voor haar echt het hoogtepunt terwijl ze zelf de fata morgana best eng vond.
Het is niet in woorden uit te drukken hoe ontzettend gelukkig jullie ons hebben gemaakt door deze dag mogelijk te maken.
Ik wilde al veel eerder een mail sturen om jullie nogmaals te bedanken maar ben erg ziek geworden de dag nadat we waren geweest.
We hebben echt een superdag gehad en ik hoop dat het voor Britt een hele mooie herinnering is ondanks deze vreselijk moeilijke tijd.

 

Er zijn echt geen woorden om jullie, en dan vooral Susan en Hans te bedanken voor deze dag. Ik hoop dat dit iets is wat vooral bij Britt altijd in haar hart zal zijn als ik er straks niet meer ben, niet alleen ellende maar juist de leuke dingen met het dagje Efteling als geweldige uitspatting.
Ik ga ook zoveel mogelijk mensen zeggen giften te doneren want deze stichting moet blijven bestaan en groeien om zoveel mogelijk mensen zo’n kans te geven.
 
Heel veel lieve groetjes van
Carola Hogerheijde

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan